Terug naar je kern

Een transformerend traject van 6 maanden om in verbinding te komen met jouw kern.

 

 

Je verlangt naar een leven vanuit verbinding met jezelf, met je lichaam en met de anderen om je heen. Je wil niet meer geleefd worden, je wil niet meer van verplichting naar verplichting hollen terwijl je lichaam schreeuwt om rust.

 

Je verlangt naar vrijheid en een leven op jouw voorwaarden. Een leven dat ingericht is op jouw kernwaarden en op basis van jouw dromen en verlangens. Je wil je passie volgen en een job uitvoeren die bij je past en je voldoening geeft. Je wil je onderneming zo vormgeving dat je rust, voldoening en vrijheid ervaart. Je weet dat het anders kan dan een 40 uren werkweek, een huishouden runnen en het gevoel te hebben dat je alles alleen moet doen. Je voelt dat het anders kan. Dat je ook slimmer kan werken in plaats van hard.

 

Je verlangt naar tijd voor jezelf. Je hebt nood aan tijd voor ontspanning, aan me-time en tijd voor je gezin, familie of vrienden. Dus geen overvolle werkagenda die al je tijd opslort. 

 

Je verlangt ernaar je eigen visie vorm te geven in je leven. Je leven dus niet te laten bepalen door regeltjes, verwachtingen en aangeleerde patronen. Je wil voor jezelf kunnen invoelen en kiezen wat bij je past, los van wat er wordt verwacht vanuit de samenleving en los van wat je geleerd hebt, los van wie je dacht te zijn. Je verlangt ernaar om de diepte in te duiken en echt op zoek te gaan naar wie jij in de kern bent. 

 

Je verlangt ernaar om eindelijk je authentieke zelf te zijn. Om volledig, 100% je pure zelf te zijn. Je verlangt ernaar je te durven uit te spreken, je mening te geven, jouw visie te delen en deze ook te leven.

 

Je kan dan eindelijk zijn wie je in essentie hoort te zijn. 

Wat kan je verwachten?

 

In deze 6 maanden stappen we zij aan zij op jouw weg, jouw pad richting je kern, terug richting verbinding met je ware zelf.

 

Begeleiding en ondersteuning

In deze zes maanden stap ik naast je, draag en ondersteun ik je in jouw persoonlijk proces. Je krijgt tijdens de sessies en tussenin de nodige begeleiding en ondersteuning life hier in de praktijk en tussenin via Whatsapp. Op deze manier kan jij in de veiligheid van mijn ondersteuning de nodige stappen zetten op jouw pad.

 

Training in je mindset en gedachtenpatronen

Hierbij zetten we in op het loslaten van beperkende overtuigingen en het opbouwen van een mindset van moeiteloosheid, vrijheid en overvloed. Hierbij bouwen we ook aan zelfvertrouwen, vertrouwen in je lichaam, en eigenwaarde en zetten we in op het loslaten van angsten.

 

Energetisch werk

Tijdens de sessies zet ik verschillende vormen van energetisch werk in om jouw energetisch naar een zo hoog mogelijke trilling te brengen. Dit is een combinatie van reiki, chakra healing, energetisch invoelen, sound healin en kundalini. Deze worden ingezet om energetische blokkades uit je systeem te halen om de energie zo optimaal mogelijk te laten doorstromen.

 

Lichaamswerk

Doorheen de sessie kan yoga en kundalini ingezet worden om spanningen en blokkades letterlijk uit te lichaam te werken, zodat de energie beter kan doorstromen en je jezelf zowel fysiek als mentaal beter in je vel voelt.

 

Verbinding met je intuïtie

Je leert verbinding maken met je intuïtie. Je leert te luisteren naar haar stem en deze te onderscheiden van de stem van je mind. Je ontvangt informatie en wijsheid die diep in je kern ligt opgeslagen. Zo kan je beslissingen maken die in lijn liggen met wie je diep van binnen bent.

 

Jouw resultaat

 

Verbinding met jezelf en je lichaam

Je voelt de verbinding met je lichaam, je hoort haar fluisteringen en je kan hierop inspelen en naar haar luisteren. Je omarmt jezelf volledig en in al haar facetten. 

Je bent blij met wie en hoe je bent.

 

Innerlijke rust en vertrouwen

Je lichaam en je systeem voelt rustig en ontspannen aan. Je hebt vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen en in je dromen. Je hebt de tools in handen om je leven vorm te geven naar jouw voorwaarden en je kan beperkende gedachten herkennen en ombuigen als ze opspelen.

 

Tijd voor jezelf en je gezin

Je kan je leven, je job, je onderneming zo vormgeven dat het je voldoening geeft en tegelijkertijd ook de ruimte geeft om quality time alleen of met je gezin door te brengen.

 

Een leven op jouw voorwaarden

Je bent je bewust van je verlangens, je kernwaarden en je voorwaarden en je durft je leven zo vorm te geven dat het hierop aansluit. Een leven dat je voldoening geeft en waarin je rust en tegelijkertijd kracht ervaart.


Terug naar je kern is een traject van 6 maanden waarbij wij samen op weg gaan naar jouw essentie.

 

*Persoonlijke 1 op 1 sessies hier in de praktijk

*Sessies van ongeveer 3 uur.

*Volledig afgestemd op jouw noden.

*6 maanden lang contact via Whatsapp, 6 maanden lang mijn wijsheid, kennis en energie in je broekzak.

*Life dagen, waarin we samen verbinden met andere gelijkgestemden.

*Ik werk intuïtief en vertrouw volledig op mijn gevoel, hierdoor kan de invulling variëren en kan ik niet op voorhand aangeven wat de sessie gaan brengen en inhouden.

 

Prijs
6666 euro ex. BTW

Deze betaling kan gespreid worden in 3, 6, 9 of 12 termijnen.


Voor dit mooie, persoonlijke 1 op 1 traject werk ik enkel samen met mensen die 100% matchen met mijn energie en missie. 

Daarom biedt ik jou een gratis kennismakingsgesprek aan.

Zo kunnen we kennis maken met elkaar en aanvoelen of we een goede match zouden zijn.

Vul daarom onderstaand formulier in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op voor een heerlijk, ontspannend en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.