Sound healing

Bij sound healing worden geluiden en muziek ingezet voor een diepe ontspanning voor lichaam en geest. Naast de fijne en aangename geluiden kan je ook trillingen waarnemen, die je kan horen, maar ook echt in je lichaam kan voelen. 

Deze trillingen hebben naast ontspanning ook een helende werking op het lichaam.
Tijdens de sound healing wordt er gewerkt met verschillende crystal bowls die één voor één in verbinding staan met een bepaald chakra. Door op deze bowls te spelen kan je deze energiepunten zuiveren en uitlijnen, hierdoor kan de energie beter stromen doorheen je lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en meer balans en harmonie in zowel je lichaam als geest. 

Groepssessie 

Tijdens een groepssound healing starten we steeds met een meditatie van ongeveer 30 minuten, om weer in ons lichaam te zakken en te ontspannen, zo sta je helemaal open om de geluiden en trillingen te ontvangen. Deze heerlijke sound healing duurt dan ook nog eens ongeveer 40 minuten. Op het einde komen we dan steeds meer terug naar het hier en nu tijdens een korte meditatie van 10 minuten.
Nadien is er nog heerlijk de tijd om wat te drinken, te knabbelen, wat na te babbelen en eventueel wat te journallen of kaartjes te trekken.

In totaal duurt een sound healing dus ongeveer 1,5 uur met nadien nog de tijd om heerlijk bij te komen.

 

Volgende sessie:

Dinsdag 7 mei 2024

 

Praktisch:

datum: Dinsdag 7 mei 2024

waar: Orion centrum, Lepelstraat 200 3920 Lommel.

tijd: Start om 19u30, het einde van de sessie is voorzien rond 21u - 21u30

Prijs: 50 euro

aantal plekjes: 10 plekjes

 

1 op 1 Soundhealing in de praktijk

 

Tijdens een 1 op 1 sound healing hier in de praktijk mag je lekker tot rust komen hier op de mat. We checken eerst even bij je in, we doen een babbeltje om te kijken hoe je je voelt en waar je nood aan hebt.

Dan gaan we verder met een meditatie om helemaal te zakken in ons lichaam en contact te maken met onszelf. We zetten in op onszelf goed aarden en het zuiveren van onze chakra's. Ik channel deze meditatie en kan hierdoor intunen op waar jij nood aan hebt.

 

Nadien gaan we verder met een heerlijk sound bath. We laten de trillingen en geluiden van de crystal bowls diep in ons fysiek lichaam en energetisch lichaam inwerken.

Je energie wordt gezuiverd en je voelt je zowel fysiek als mentaal meer ontspannen en relaxed.

 

We eindigen de sessie met opnieuw een korte meditatie om alles te laten integreren en terug te komen naar het hier en nu.

Nadien is er dan nog de tijd om wat te bekomen met een theetje en wat lekkers om te knabbelen.

 

Deze sessie duurt in totaal 2 uur.

 

Praktisch

Prijs: 99 euro

Waar: Hier in de praktijk

Wanneer: Een moment naar keuze, dit is samen af te spreken.