Sound healing

Bij sound healing worden geluiden en muziek ingezet voor een diepe ontspanning voor lichaam en geest. Naast de fijne en aangename geluiden kan je ook trillingen waarnemen, die je kan horen, maar ook echt in je lichaam kan voelen. 

Deze trillingen hebben naast ontspanning ook een helende werking op het lichaam.
Tijdens de sound healing wordt er gewerkt met verschillende crystal bowls die één voor één in verbinding staan met een bepaald chakra. Door op deze bowls te spelen kan je deze energiepunten zuiveren en uitlijnen, hierdoor kan de energie beter stromen doorheen je lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en meer balans en harmonie in zowel je lichaam als geest. 

 

Tijdens een groepssound healing starten we steeds met een meditatie van ongeveer 30 minuten, om weer in ons lichaam te zakken en te ontspannen, zo sta je helemaal open om de geluiden en trillingen te ontvangen. Deze heerlijke sound healing duurt dan ook nog eens ongeveer 40 minuten. Op het einde komen we dan steeds meer terug naar het hier en nu tijdens een korte meditatie van 10 minuten.
Nadien is er nog heerlijk de tijd om wat te drinken, te knabbelen, wat na te babbelen en eventueel wat te journallen of kaartjes te trekken.

In totaal duurt een sound healing dus ongeveer 1,5 uur met nadien nog de tijd om heerlijk bij te komen.

 

Volgende sessie:

Vrijdag 29 december 2023 om 20u.

 

Praktisch:

datum: 29 december 2023.

waar: Orion centrum, Lepelstraat 200 3920 Lommel.

tijd: start 20u (je bent al welkom vanaf 19u45) tot ongeveer 22u- 22u30.

prijs: 45 euro

aantal plekjes: 10 plekjes