Kundalini lichaamswerk

Kundalini energie, de levensenergie die opgeslagen ligt in jouw bekken en omhoog stijgt door de chakra's.

 

Deze levensenergie ligt opgeslagen onderaan je ruggengraat in je bekken, als een opgerolde slang. Het doel van deze energie is vrij kunnen stromen doorheen je hele lichaam en chakra's. Zo ervaar je creativiteit, energie, stroming, kracht en zelfvertrouwen. Door negatieve ervaringen, trauma en beperkende overtuigingen kunnen blokkades ontstaan, waardoor deze energie niet vrij kan stromen.

 

Het doel van Kundalini lichaamswerk is het verwijderen van deze blokkades waardoor er een vrije, krachtige stroom van energie ontstaat. Hierdoor voel je je zowel fysiek als mentaal beter in je vel. Door de kundalini te activeren activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Voordelen van kundalini activatie:

1. Verhoogd bewustzijn:

Kundalini kan helpen bij het vergroten van het bewustzijn en het ontwikkelen van een diepere verbinding met jezelf en het universum. Het kan leiden tot een groter gevoel van helderheid, inzicht en spirituele groei.

2. Emotioneel welzijn:

Kundalini kan helpen bij het loslaten van opgebouwde spanningen en emotionele blokkades. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en welzijn.

3. Verhoogde energie en vitaliteit:

Het ontwaken en laten stromen van de kundalini-energie kan leiden tot een verhoogd energieniveau en een gevoel van vitaliteit. Het kan helpen bij het herstellen van vermoeidheid en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.

4. Versterkte intuïtie en creativiteit:

Kundalini kan helpen bij het ontwikkelen en versterken van je intuïtieve vermogens. Het kan je helpen om beter in contact te komen met je innerlijke wijsheid en creatieve potentieel.

5. Fysieke gezondheid:

Kundalini lichaamswerk kan helpen bij het bevorderen van een gezond lichaam. Het kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

 

Copyright © 2023 ChatGPTOpenAI.nl gebruikt de officiële ChatGPT API, maar maakt geen deel uit van OpenAI.

Kundalini awakening in groep

 

Kundalini energie, de levensenergie die opgeslagen ligt onderaan je ruggengraat. Als deze energie vrij kan stromen ervaar je creativiteit, energie, stroming, kracht en zelfvertrouwen. Jammer genoeg ontstaan er vaak blokkades, die deze stroming gaan onderbreken. Met kundalini lichaamswerk werken we in op deze blokkades, waardoor trauma, negatieve gebeurtenissen en gedachtepatronen kunnen worden losgelaten. Op deze manier kan de energie weer krachtig doorstromen en voel je je zowel fysiek als mentaal weer beter in balans.

 

Tijdens deze heerlijke groepssessie gaan we samen de kracht en de magie van kundalini ontdekken. Het is een verbindende en ontwakende sessie die je achteraf veel gaat brengen.

Deze mooie sessie vindt plaats in een heerlijke warme en geborgen ruimte waar jij volledig jezelf kan zijn en waar alles er kan en mag zijn.✨

 

We starten deze prachtige, verbindende sessie met een momentjes om te landen daarna zetten we in op  het zetten van een intentie en kunnen we kaartjes  trekken. Daarna leggen we ons heerlijk op de mat voor een meditatie en gaan we verder met het activeren van de kundalini, begeleid door luide muziek. Nadien komen we weer heerlijk tot rust en is er ruimte om te delen. Dit tijdens een lekeer theetje en wat gezonde (en soms minder gezonde :) ) snacks.

 

DATA:

Vrijdag 19 januari  19u30 - 21u30 (Volzet)

Dinsdag 31 januari 19u30 - 21u30 (volzet)

Vrijdag 16 februari 19u30 - 21u30 (volzet)

Zaterdag 2 maart 14u - 16u: 2 plekjes

Vrijdag 15 maart 20u - 21u30: 4 plekjes

Vrijdag 29 maart 19u30 - 21u30: 2 plekjes

 

LOCATIE:

Studio 11 by Maartje Kuyken, Prins Alexanderstraat 4, 3920 Lommel.

 

PRIJS: 

liefdevolle investering van 60 euro.

Transformerende kundalinireis

 

Deze reis is een 4 maand durende transformerende reis die we samen afleggen.

Een reis waarin je stappen zet richting je kern. 

 

In deze transformerende reis zitten 4 kundalinisessies in groep vervat. Deze mag je zelf spreiden over de 4 maanden, afhankelijk van je agenda en de beschikbare plaatsen in de groepssessies.

Naast deze sessies krijg je ook mijn zelfgemaakte journal, waarin verschillende tools vervat zitten die je kunnen ondersteunen in jouw groei. Zoals een aardingsmeditatie, informatie rond intenties en affirmaties en ruimte om je gedachten, intenties en affirmaties in te noteren.

We gaan deze transformerende reis samen aan, zowel tijdens de sessies als tussenin sta ik naast je en kan je op mij beroep doen. Zo krijg je doorheen de vier maanden mijn kennis, wijsheid en energie in je broekzak in de vorm van Whatsapp ondersteuning. Hierbij kunnen we inzetten op het zetten van intenties en het doorpakken bij groei- en leerprocessen.

 

PRAKTISCH:

* 4 maanden durende transformerende reis

*4 kundalini groepssessies

*4 maanden lange ondersteuning via Whatsapp

*Zelfgemaakte journal vol manifestatietools.

 

PRIJS:

Een liefdevolle investering van 366 euro excl. BTW.

Deze kan in één keer worden betaald of worden gespreid over 2 of 4 maanden.

 

Voel jij de roep van de kundalini en wil je graag deelnemen aan één van de volgende kundalini awekiningssessies in groep?

Stuur dan een DM, berichtje of mailtje naar

Ans: 0497383233 of @ansvanlimbergen of vanlimbergenans@gmail.com

of Maartje:@s.t.u.d.i.o_11_maartjekuyken of  maartje_kuyken@hotmail.com