Kundalini lichaamswerk

Kundalini energie, de levensenergie die opgeslagen ligt in jouw bekken en omhoog stijgt door de chakra's.

 

Deze levensenergie ligt opgeslagen onderaan je ruggengraat in je bekken, als een opgerolde slang. Het doel van deze energie is vrij kunnen stromen doorheen je hele lichaam en chakra's. Zo ervaar je creativiteit, energie, stroming, kracht en zelfvertrouwen. Door negatieve ervaringen, trauma en beperkende overtuigingen kunnen blokkades ontstaan, waardoor deze energie niet vrij kan stromen.

 

Het doel van Kundalini lichaamswerk is het verwijderen van deze blokkades waardoor er een vrije, krachtige stroom van energie ontstaat. Hierdoor voel je je zowel fysiek als mentaal beter in je vel. Door de kundalini te activeren activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Voordelen van kundalini activatie:

1. Verhoogd bewustzijn:

Kundalini kan helpen bij het vergroten van het bewustzijn en het ontwikkelen van een diepere verbinding met jezelf en het universum. Het kan leiden tot een groter gevoel van helderheid, inzicht en spirituele groei.

2. Emotioneel welzijn:

Kundalini kan helpen bij het loslaten van opgebouwde spanningen en emotionele blokkades. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en welzijn.

3. Verhoogde energie en vitaliteit:

Het ontwaken en laten stromen van de kundalini-energie kan leiden tot een verhoogd energieniveau en een gevoel van vitaliteit. Het kan helpen bij het herstellen van vermoeidheid en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.

4. Versterkte intuïtie en creativiteit:

Kundalini kan helpen bij het ontwikkelen en versterken van je intuïtieve vermogens. Het kan je helpen om beter in contact te komen met je innerlijke wijsheid en creatieve potentieel.

5. Fysieke gezondheid:

Kundalini lichaamswerk kan helpen bij het bevorderen van een gezond lichaam. Het kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

 

Copyright © 2023 ChatGPTOpenAI.nl gebruikt de officiële ChatGPT API, maar maakt geen deel uit van OpenAI.

1 op 1 Kundalini awakening

 

Tijdens een heerlijke 1 op 1 kundalini sessie staat jouw proces volledig centraal. Drie uur lang gaan we samen aan de slag tijdens een coachingsgesprek, meditatie, kundalini awakening en nabespreking duiken we diep in op jouw noden, jouw proces en jouw energie.

 

We starten met een momentje om even te landen en aan te komen in onszelf. Daarna gaan we samen in gesprek om te kijken waar jouw noden liggen. Daarna is er tijd om een kaartje te trekken en zetten we samen een intentie. Nadien gaan we verder met een verdiepende en aardende meditatie waarna we meteen doorgaan met de kundalini awakening. Op het einde is er nog tijd om je ervaringen te bespreken en voeden we ons lichaam weer met wat lekkere snacks en thee.

 

Kom jij graag 1 op 1 in de veiligheid van mij en mijn prachtige praktijkruimte genieten van de kundalini energie?

Kijk hieronder dan snel in mijn agenda en boek een afspraak op een moment dat het voor jou past.

 

Data:

Zelf te bepalen via de online agenda

 

Locatie: 

Hier in mijn prachtige praktijkruimte, Kleine Hoef 6 Lommel.

 

Prijs:

Liefdevolle investering van 266 euro exc. BTW

Kundalini awakening in groep

 

Kundalini energie, de levensenergie die opgeslagen ligt onderaan je ruggengraat. Als deze energie vrij kan stromen ervaar je creativiteit, energie, stroming, kracht en zelfvertrouwen. Jammer genoeg ontstaan er vaak blokkades, die deze stroming gaan onderbreken. Met kundalini lichaamswerk werken we in op deze blokkades, waardoor trauma, negatieve gebeurtenissen en gedachtepatronen kunnen worden losgelaten. Op deze manier kan de energie weer krachtig doorstromen en voel je je zowel fysiek als mentaal weer beter in balans.

 

Tijdens deze heerlijke groepssessie gaan we samen de kracht en de magie van kundalini ontdekken. Het is een verbindende en ontwakende sessie die je achteraf veel gaat brengen.

Deze mooie sessie vindt plaats in een heerlijke warme en geborgen ruimte waar jij volledig jezelf kan zijn en waar alles er kan en mag zijn.✨

 

We starten deze prachtige, verbindende sessie met een momentjes om te landen daarna zetten we in op  het zetten van een intentie en kunnen we kaartjes  trekken. Daarna leggen we ons heerlijk op de mat voor een meditatie en gaan we verder met het activeren van de kundalini, begeleid door luide muziek. Nadien komen we weer heerlijk tot rust en is er ruimte om te delen. Dit tijdens een lekeer theetje en wat gezonde (en soms minder gezonde :) ) snacks.

 

DATA:

Donderdag 16 mei 19u30 - 21u30: 4 plekjes

Donderdag 30 mei 19u - 21u: 5 plekjes

Zaterdag 15 juni 9u30 - 11u30: 5 plekjes

 

LOCATIE:

Studio 11 by Maartje Kuyken, Prins Alexanderstraat 4, 3920 Lommel.

 

PRIJS: 

liefdevolle investering van 90 euro.

Voel jij de roep van de kundalini en wil je graag deelnemen aan één van de volgende kundalini awekiningssessies in groep?

Stuur dan een DM, berichtje of mailtje naar

Ans: 0497383233 of @ansvanlimbergen of vanlimbergenans@gmail.com

of Maartje:@s.t.u.d.i.o_11_maartjekuyken of  maartje_kuyken@hotmail.com