Kernreading

Deze kernreading is voor iedereen die voelt dat er meer is in het leven. Voor iedereen die voelt dat hij/zij in staat is tot meer, tot grootste dingen, maar nog niet goed weet hoe er te komen en welke stappen te ondernemen.

 

Een kernreading is voor jou als je openstaat voor groei, transformatie en evolutie. Als jij klaar bent om de moed te tonen om te kiezen voor het onbekende en de comfortzone achter je te laten.

Het is voor jou als jij klaar bent om de volgende stap te zetten in je persoonlijk proces van groei en persoonlijke ontwikkeling.

Wat kan je verwachten?

Bij een kernreading ben ik helemaal uitgelijnd in mijn energie en sta ik in verbinding met mijn hoogste zelf. Vanuit deze energie tune ik in op jou en laat jouw ziel tot mij spreken. De boodschap die ik vanuit hier ontvang pen ik neer in een mooie brief. Deze brief bevat een boodschap recht vanuit de kern van je ziel. Het legt je lessen en uitdagingen bloot waar je nog verder in kan groeien en evolueren. Aan de andere kent geeft het ook je sterktes en krachten aan die je nog meer mag gaan inzetten om volledig vanuit de kern te leven en te stralen.

 

Herlees deze brief en deze boodschap zo vaak als je kan. Laat het binnenkomen en integreer wat op dat moment het meeste met je resoneert. Telkens je het herleest zal je iets anders opvallen waar je weer verder mee aan de slag kan in je proces naar leven vanuit je kern.

 

Ik raad je ook aan om regelmatig opnieuw een reading te bestellen. Je energie en de omstandigheden veranderen. Hierdoor gaat de reading ook iedere keer anders zijn en kan je er weer nieuwe zaken uithalen om nog verder te kunnen groeien en evolueren in je proces.

 

Voor deze waardevolle reading hoef je je niet te verplaatsen en hoef je niet aanwezig te zijn hier in de praktijk. Je dient alleen ja te zeggen tegen jezelf. Ja tegen groei en transformatie en leven vanuit je kern.
De rest neem ik voor mijn rekening. Je ontvangt met veel liefde binnen tien dagen je krachtige en waardevolle reading in je mailbox.

 

Je kernreading bestellen voor 55 euro? Dat kan nu!

Je dient enkel onderstaand formulier in te vullen.

Liefs Ans