Kernsessie

Ik begeleid je naar jouw kern

Kern sessie

 

Tijdens een kernsessie begeleid ik jou op de reis naar jouw kern.

 

We leven in een immens drukke en jachtige samenleving, waarbij je 100 dingen tegelijk moet doen, waarbij je veel rollen te vervullen hebt, er veel verwachtingen zijn en in dit alles geraak je jezelf soms kwijt.

 

Je voelt je wat verloren, je wordt geleefd, je zit vast in oude patronen, in gewoontes, in een job die je niet meer fijn vindt, in een relatie die je niet meer dient, …

 

Je voelt dat het ook anders kan, dat het moeitelozer kan. Je voelt het vuur van jouw dromen en verlangens branden, maar je durft er niet voor gaan. Je voelt dat je meer in je mars hebt dan dat er nu uit komt, maar je weet niet waar te beginnen.

 

Dan is een kernsessie misschien wel iets voor jou! In deze kernsessie gaan we samen de reis aan naar jouw kern.

 

Deze sessie is volledig op jou maat en afgestemd op jouw noden! Ik tune in op jouw energie en stem af hoe de sessie eruit mag zien. Dit kan gaan van coaching, yoga, energetisch werk, sound healing of kundalini.

 

Na deze sessie ga je naar huis met de nodige rust en balans, maar ook met veel inzichten, handvaten en tools om hiermee verder te kunnen.

 

Wat kan je verwachten?

Lichaamswerk

Doorheen de sessie kan yoga en kundalini ingezet worden om spanningen en blokkades letterlijk uit te lichaam te werken, zodat de energie beter kan doorstromen en je jezelf zowel fysiek als mentaal beter in je vel voelt.

 

Energetisch werk

Tijdens de sessie zet ik verschillende vormen van energetisch werk in om jouw energetisch naar een zo hoog mogelijke trilling te brengen. Dit is een combinatie van reiki, chakra healing, energetisch invoelen, sound healing en kundalini. Deze worden ingezet om energetische blokkades uit je systeem te halen om de energie zo optimaal mogelijk te laten doorstromen.

 

Persoonlijke begeleiding

In de veilige ruimte van mijn praktijk heb jij de ruimte om volledige jezelf te zijn en het proces van transformatie aan te gaan. Ik sta hierin naast je en we gaan samen deze reis aan.

 

Tools en oefeningen

Tijdens deze sessie reik ik je verschillende tools en oefeningen aan die je thuis kan integreren in je dagelijks leven en kan verderzetten en aanpassen aan jouw noden.

 

Liefdevolle investering voor jezelf:

266 euro exc. BTW

 

Ben jij klaar om je te laten dragen en ondersteunen in jouw proces?

Voel jij dat ik de persoon ben die jouw kan en mag dragen tijdens deze mooie reis?

En voel jij dat jij nood hebt aan meer connectie met jezelf, meer diepgang in je leven en ben jij klaar om samen met mij dit pad te bewandelen naar meer stroming in je leven?

Vul onderstaand formuliertje in of laat mij dan snel iets weten DM, berichtje of e-mail, zodat we kunnen connecteren van hart tot hart.

Vragen?

Heb je nog vragen of heb je advies nodig over hoe ik jouw het beste kan ondersteunen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij via vanlimbergenans@gmail.com  of via Whatsapp 0497383233