My dream mommy journeyLieve mama of mommy to be, voel jij ook dat je soms vastloopt, dat je soms geleefd wordt en het leven je overspoelt? Misschien bevind je jezelf in een overlevingsmodus waarbij je jezelf continu voorbij loopt zonder echt bewust te zijn van wat er zich binnen in jezelf allemaal afspeelt?

 

Herken je het gevoel dat je de connectie met jezelf bent kwijtgeraakt? Dat het lastig is om naar je hart te luisteren en het onderscheid te maken tussen je intuïtie en je gedachten? 

Dat de connectie met je lichaam en in je innerlijke stem soms ver weg is? Dat je moeilijk echt contact kan maken met je kindje in je buik of op je buik? Dat het moeilijk is om balans te vinden tussen de noden van je kind, die van jezelf en de verwachtingen van buitenaf?

 

Je bent hierin niet alleen, dit is een gevoel dat veel zwangere vrouwen en mama’s ervaren. Maar heb je jezelf al eens afgevraagd of het echt zo moet zijn? Heb je bij jezelf al eens de vraag gesteld of dit echt is hoe je diep van binnen wil dat het gaat? Of er geen andere mogelijkheden zijn? Of dat het beeld dat misschien gevormd is door de maatschappij, door je opvoeding, door wat je rond je ziet echt is hoe jij het graag zou willen?

 

Misschien voel je wel aan je gehele systeem dat je het graag anders zou willen. Maar mis je de moed en de tools om echt te gaan voor wat je hart verlangt. Je dromen, je verlangens, je voorwaarden blijven op de achtergrond omdat je hoofd je tegenhoudt.

 

Je bent niet alleen. Veel mensen willen het anders, geloven dat het anders kan en streven naar hun droomleven en hun droomzwangerschap. Maar hoe zet je die stap? En wat zullen anderen ervan vinden?

Durf je echt je leven om te gooien en te kiezen voor je dromen? Twijfel je aan je kennis en moed? Het goede nieuws is: je bent niet gek. En ja, je kunt het. Ik geef je de tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om die stap te zetten naar het zwanger zijn en mama zijn op de manier waar jij zò naar verlangt.

 

My dream mommy journey is een vier maanden durend traject waarbij we in kleine groep gaan deepdiven in onszelf en op zoek gaan naar wie wij als mama willen en kunnen zijn.

Een traject waarbij de kracht van de groep combineren met 1 op 1.
Ontdek wat je kunt verwachten tijdens deze reis:

 

Persoonlijke Begeleiding en Ondersteuning

Gedurende de komende 6 maanden zal ik je begeleiden en ondersteunen tijdens zowel individuele als groepssessies. Maar dat is niet alles. Tussen de sessies door kun je ook rekenen op mijn begeleiding en ondersteuning via WhatsApp. Je hebt dus mijn kennis, wijsheid en energie altijd binnen handbereik.

 

De Kracht van Samen

Dit diepgaande traject is meer dan alleen een groepservaring; het is een reis waarbij we de volledige kracht van de groep, de verbinding en elkaars groei benutten. We zullen samenkomen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Gedurende deze vier maanden zul je worden gedragen door zowel mij als de energie van de groep, waarbij je een gevoel van veiligheid, geborgenheid en verbinding zult ervaren.

De kracht van 1 op 1

In deze reis wordt de kracht van de groep gecombineerd met twee 1 op 1 sessies hier in de praktijk of online. Hier staat alles in teken van jouw noden en gaan we in een sessie van 2 uur hiermee aan de slag. Deze intuïtieve sessies worden afgestemd op jouw noden als mama.

Verbindende mama cirkels

De kracht van samen wordt ingezet tijdens verbindende mama cirkels die doorheen de vier maanden georganiseerd worden. Deze sessies zijn gericht op intunen met ons lichaam, groei, transformatie en het leren kennen van onze essentie van het mama zijn. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden waarbij iedere keer een ander thema van mama worden en zijn centraal staat. In deze prachtige en krachtige sessies zet ik onder andere deze krachten in: Energetisch werk, gesprekken, Sound healing, Kristallen en space holden.

 

Jouw resultaat

 

Stap in een wereld van zelfverbinding en innerlijke kracht. Voel de harmonie tussen geest en lichaam terwijl je luistert naar de subtiele signalen van je innerlijke zelf. Omarm jouw unieke identiteit met zelfvertrouwen, omringd met jouw eigen capaciteiten en talenten als vrouw en als mama.

 

Ervaar rust en zekerheid binnenin

Laat je omhullen door een gevoel van sereniteit en vertrouwen. Ontdek de diepe rust die voortkomt uit het geloof in jouw krachten en dromen. Leer hoe je obstakels omzet in kansen en beheers de kunst van het herkennen en transformeren van belemmerende gedachten.

 

Bouw jouw leven op jouw voorwaarden

Verken jouw waarheid, verlangens en principes van het ouderschap en de relatie met jezelf. Ontdek de krachtige instrumenten die je nodig hebt om een leven te creëren dat voldoet aan jouw unieke voorwaarden en wensen. Laat mij en de kracht van de groep je begeleiden en ondersteunen terwijl je jouw ideale levenspad verkent.

 

Kies voor jezelf met zelfvertrouwen

Na vier maanden zal je volledig beseffen wat jij waard bent als vrouw en als mama. Je zal vertrouwen hebben in je intuïtie, je gevoel en jouw pad. Ontdek waar jouw schatten verborgen liggen en omarm ze met vastberadenheid. Laat je tijdens dit avontuur leiden, ondersteunen en aanmoedigen door mij en onze gemeenschap terwijl je bewust kiest voor je eigen welzijn.
My dream mommy journey

Een 4 maanden durende groepstraject, waarbij we samen de reis aangaan naar het

mama zijn volgens onze dromen.

 

*6 verbindende mama cirkels, waarbij iedere keer een ander thema centraal staat.

*2 keer in het traject persoonlijke 1 op 1 sessies hier in de praktijk.

*Sessies van ongeveer 2,5 uur

*4 maanden lang contact via Whatsapp, 4 maanden lang mijn wijsheid, kennis en energie in je broekzak.

*Toegang tot opgenomen meditaties en visualisaties.

 

Prijs

1666 excl. BTW

Deze betaling kan gespreid worden in 4, 6, 8 of 12 termijnen.

 


Voor dit mooie traject werk ik enkel samen met mensen die 100% matchen met mijn energie en missie. 

Daarom biedt ik jou een gratis kennismakingsgesprek aan.

Zo kunnen we kennis maken met elkaar en aanvoelen of we een goede match zouden zijn.

Vul daarom onderstaand formulier in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op voor een heerlijk, ontspannend en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.