In tune with your essence

Kom in contact met je ware zelf

6 maanden durend groepstraject

 

Voel je dat je vastzit in een leven dat niet helemaal bij je past? Ervaar je het gevoel dat je geleefd wordt, altijd achter de feiten aanholt en niet volledig vervuld bent? Misschien bevind je je in een overlevingsmodus, waarbij je jezelf constant voorbij loopt zonder echt bewust te zijn van wat er innerlijk speelt.

 

Het is tijd om je eigen denkpatronen te onderzoeken. Stel jezelf de vraag: "Moet het echt zo zijn?" Zijn deze gedachten en patronen werkelijk van jou, of zijn ze gevormd door externe invloeden zoals opvoeding, de maatschappij, of om te overleven in bepaalde situaties?

 

Herken je het gevoel dat je de connectie met jezelf bent kwijtgeraakt? Dat het lastig is om naar je hart te luisteren en het onderscheid te maken tussen je intuïtie en je gedachten? Wellicht voel je al wel dat verschil, maar mis je de tools of de moed om echt te gaan voor wat je hart verlangt. Je dromen, je verlangens, je voorwaarden blijven op de achtergrond omdat je hoofd je tegenhoudt.

 

Je bent niet alleen. Veel mensen willen het anders, geloven dat het anders kan en streven naar jouw droomleven. Maar hoe zet je die stap? En wat zullen anderen ervan vinden? Durf je echt je leven om te gooien en te kiezen voor je dromen? Twijfel je aan je kennis en moed? Het goede nieuws is: je bent niet gek. En ja, je kunt het. Ik geef je de tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om die stap te zetten naar het leven waar je naar verlangt.

 

 

 

In tune with your essence is een 6 maand durend traject waarbij we in een kleine intieme groep deepdiven in onszelf en op zoek gaan naar wie wij diep in onze essentie zijn. Een traject waarbij we de kracht van de groep gaan combineren met 1 op 1 sessies.

 

 

 

Ontdek wat je kunt verwachten tijdens deze reis:

 

Persoonlijke Begeleiding en Ondersteuning

Gedurende de komende 6 maanden zal ik je begeleiden en ondersteunen tijdens zowel individuele als groepssessies. Maar dat is niet alles. Tussen de sessies door kun je ook rekenen op mijn begeleiding en ondersteuning via WhatsApp. Je hebt dus mijn kennis, wijsheid en energie altijd binnen handbereik.

 

De Kracht van Samen

Dit diepgaande traject is meer dan alleen een groepservaring; het is een reis waarbij we de volledige kracht van de groep, de verbinding en elkaars groei benutten. We zullen online samenkomen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Gedurende deze zes maanden zul je worden gedragen door zowel mij als de energie van de groep, waarbij je een gevoel van veiligheid, geborgenheid en verbinding zult ervaren.

 

De kracht van 1 op 1

In deze reis wordt de kracht van de groep gecombineerd met 1 op 1 sessies hier in de praktijk of online. Hier staat alles in teken van jouw noden en gaan we in een sessie van 2 uur hiermee aan de slag. Deze intuïtieve sessies worden afgestemd op jouw zoektocht naar je kern.

 

Verbinding met je Lichaam

Gedurende deze zes maanden heb je de vrijheid om op jouw eigen tempo gebruik te maken van de meditaties, yogalessen en sound healings die beschikbaar zijn op ons leerplatform. Hiermee streven we naar innerlijke rust, ontspanning en het herstel of het ontdekken van de verbinding met je lichaam en geest.

 

Ervaar Inspirerende Life Events

Gedurende de komende zes maanden organiseren we verschillende life events, waarbij we samenkomen in de echte wereld om een diepere verbinding met elkaar aan te gaan. Deze bijeenkomsten zijn gericht op groei, transformatie en het afdalen naar je essentie. We bieden een gevarieerd programma, waaronder gesprekken, energetisch werk, kundalini, yoga en sound healing, allemaal afgestemd op de behoeften van de groep op dat moment. Ik stem van tevoren af en creëer een dagindeling die zowel jouw individuele behoeften als die van de groep weerspiegelt.

 

Ontdek de Wijsheid van je Intuïtie

Leer hoe je in contact kunt komen met je innerlijke stem, je intuïtie. Tijdens onze sessies zul je leren om onderscheid te maken tussen de stem van je hoofd en die van je hart, waardoor je een dieper begrip krijgt van jezelf en je innerlijke kompas.

 

 

Jouw resultaat

 

Stap in een wereld van zelfverbinding en innerlijke kracht. Voel de harmonie tussen geest en lichaam terwijl je luistert naar de subtiele signalen van je innerlijke zelf. Omarm jouw unieke identiteit met zelfvertrouwen, omringd met jouw eigen capaciteiten en talenten.

 

Ervaar rust en zekerheid binnenin

Laat je omhullen door een gevoel van sereniteit en vertrouwen. Ontdek de diepe rust die voortkomt uit het geloof in jouw eigen pad en dromen. Leer hoe je obstakels omzet in kansen en beheers de kunst van het herkennen en transformeren van belemmerende gedachten.

 

Bouw jouw leven op jouw voorwaarden

Verken jouw waarheid, verlangens en principes. Ontdek de krachtige instrumenten die je nodig hebt om een leven te creëren dat voldoet aan jouw unieke voorwaarden en ambities. Laat mij en de kracht van de groep je begeleiden en ondersteunen terwijl je jouw ideale levenspad verkent.

 

Kies voor jezelf met zelfvertrouwen

Na zes maanden zul je volledig beseffen wat je waard bent en de moed hebben om buiten je comfortzone te stappen. Ontdek waar jouw schatten verborgen liggen en omarm ze met vastberadenheid. Laat je tijdens dit avontuur leiden, ondersteunen en aanmoedigen door mij en onze gemeenschap terwijl je bewust kiest voor je eigen welzijn.

 


In tune with your essence

Een 6 maanden durende groepstraject, waarbij we samen de reis aangaan richting onze kern

 

*1 keer per maand online groepssessies.

*1 keer per maand persoonlijke 1 op 1 sessies hier in de praktijk.

*Sessies van ongeveer 2 uur

*Life dagen, waarin we samen als groep verbinden. Hierbij wordt yoga, sound healing, kundalini en gesprekken ingezet om te werken aan de noden van jou en de groep.

*6 maanden lang contact via Whatsapp, 6 maanden lang mijn wijsheid, kennis en energie in je broekzak.

*Toegang tot online platform met opnames en filmpjes van yoga, sound healing en meditatie.

 

Prijs

3333 excl. BTW

Deze betaling kan gespreid worden in 3, 6, 9 of 12 termijnen.

 


Voor dit mooie traject werk ik enkel samen met mensen die 100% matchen met mijn energie en missie. 

Daarom biedt ik jou een gratis kennismakingsgesprek aan.

Zo kunnen we kennis maken met elkaar en aanvoelen of we een goede match zouden zijn.

Vul daarom onderstaand formulier in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op voor een heerlijk, ontspannend en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.