Gratis online workshops/sessie over essentiële oliën en hsp

Deze workshop is voor iedereen die meer wil leren over natuurlijke gezondheid en de werking ervan op het menselijk lichaam. Ideaal als je wil ontdekken hoe je met essentiële oliën kan inspelen op je gezondheid maar ook op de hoogsensitiviteit. 

In deze gratis online sessie gaan we dus dieper in op wat is hoogsensitiviteit, wat zijn de essentiële oliën van DoTerra, hoe werken ze en wat kunnen ze betekenen voor mensen met hoogsensitiviteit. 

 

De workshop/info sessie duurt ongeveer 60 min.

De workshop is gratis.

Er is geen maximum aantal deelnemers.

Eerstvolgende workshop: Nog geen nieuwe datum bekend.

Workshops essentiële oliën

Workshop starten met essentiële oliën 

Deze workshop is voor iedereen die meer wil leren over natuurlijke gezondheid en de werking ervan op het menselijk lichaam. Ideaal als je wil ontdekken hoe je met essentiële oliën en ook andere manieren het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleert.

 

We gaan ons tijdens deze workshop onderdompelen in de heerlijke geuren van de essentiële oliën van Doterra en leren waarvoor we deze kunnen inzetten om onszelf en ons gezin te ondersteunen.

Zo kunnen ze ondermeer ingezet worden bij:

• Overprikkeling
* Stress en vermoeidheid,
• Emotionele uitdagingen, zoals angst, woede,

• Pijnmanagement
• Nachtrust
• De spijsvertering en detox
• Allergieën
• De luchtwegen
• EHBO

 

Nadat we kennis hebben opgedaan over de verschillende oliën gaan we hiermee aan de slag en maken we 3 roller flesjes die je nadien mee naar huis kan nemen en waar je thuis al mee aan de slag kan gaan.

 

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

De kostprijs van deze workshop is 15 euro.

Maximum aantal deelnemers: 8 deelnemers.

Eerstvolgende workshop: datum wordt binnenkort bekend gemaakt.


Workshops babyreflexologie

Workshop babyreflexologie voor ouders

Deze workshop is voor alle ouders met een baby tussen de 6 weken en 12 maanden die de fijne kneepjes van deze unieke baby voetmassage willen leren.

 

Tijdens deze workshop leer je in 3 sessie van ongeveer 1 uur hoe je de voetjes van je baby masseert. Iedere sessie wordt er gefocust op één specifiek thema: 'slaap en geruststelling, 'spijsvertering' en 'weerstand en welzijn'.
Babyreflexologie is een speciaal ontwikkelde vorm van reflexologie waarbij men drukpunten op het voetje masseert. Zo worden drukpunten, welke verbonden zijn met specifieke organen in het lichaam, gestimuleerd. Voetreflexologie stimuleert het zelfhelend vermogenden het lichaam en bevordert zo de gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling van de baby.

Baby’s reageren erg positief op deze massage. Op de eerste plaats werkt babyreflexologie erg ontspannend en bevordert het de band tussen jou en je baby. Daarnaast kan het ook heel effectief werken bij allerlei kwaaltjes waar je baby last van kan hebben, denk hierbij aan o.a: obstipatie, problemen met de spijsvertering, krampjes, doorkomende tandjes, verkoudheid, oorpijn en slaapproblemen.

 

De workshop duurt ongeveer 1 uur per sessie.

De workshop bestaat uit 3 sessies.
De kostprijs van de workshop is 80 euro.

Wat neem je mee naar de workshop: voeding voor je baby, je luiertas, een speelgoedje of knuffeldiertje en eventueel een dekentje.

Maximum aantal deelnemers: 5 deelnemers.

Eerstvolgende workshop: 17 - 24 - 31 oktober 2020

Hoe deelnemen: Neem contact op met Reflexing Feet om je in te schrijven

Tel: 0497383233

Mail: vanlimbergenans@gmail.com

Facebook: Reflexing feet

Instagram: Reflexing feet