Bij deze leuke, gratis online workshop leer ik jou alles over manifesteren en de kracht van een intentie.

Het resultaat voor jou na de workshop:
*Je kent de basis van manifesteren, weet wat het inhoud.
*Jij weet wat de kracht is van een intentie.
*Je kan zelf een krachtige intentie zetten.
*Je weet waarvoor je een intentie kan gebruiken.

Wat heb je hiervoor nodig:
*Een computer of gsm.
*Een blad papier en een pen om wat aantekeningen te maken en om de oefeningen te kunnen doen.

Uitverkocht

Workshop babyreflexologie

€ 120,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Workshop babyreflexologie

€ 120,00

Workshop babyreflexologie voor ouders

Deze workshop is voor alle ouders met een baby tussen de 6 weken en 10 maanden die de fijne kneepjes van deze unieke baby voetmassage willen leren.

 

Tijdens deze workshop leer je in 3 sessie van ongeveer 1 uur tot 1,5 uur hoe je de voetjes van je baby masseert. Iedere sessie wordt er gefocust op één specifiek thema: 'slaap en geruststelling, 'spijsvertering' en 'weerstand en welzijn'.
Babyreflexologie is een speciaal ontwikkelde vorm van reflexologie waarbij men drukpunten op het voetje masseert. Zo worden drukpunten, welke verbonden zijn met specifieke organen in het lichaam, gestimuleerd. Voetreflexologie stimuleert het zelfhelend vermogenden het lichaam en bevordert zo de gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling van de baby.

Baby’s reageren erg positief op deze massage. Op de eerste plaats werkt babyreflexologie erg ontspannend en bevordert het de band tussen jou en je baby. Daarnaast kan het ook heel effectief werken bij allerlei kwaaltjes waar je baby last van kan hebben, denk hierbij aan o.a: obstipatie, problemen met de spijsvertering, krampjes, doorkomende tandjes, verkoudheid, oorpijn en slaapproblemen.

In dit boek vind je verschillende techniekjes uit de voetreflexologie die je bij je baby kan toepassen. Je kan beginnen te grbuiken bij een pasgeboren baby, maar ze zijn voor hun leven lang toepasbaar. Er staat geen eindleeftijd op.

In dit pakketje kan je kiezen tussen een flesje balance olie van 2ml. Hier zitten ongeveer 80 druppels essentiële olie in. De Balance heeft een houtachtige geur en heeft een aardende en rustgevende werking. Hij helpt je meer in je kracht te staan.

Daarnaast kan je ook kiezen voor het pakketje met 3 kleine olietjes van 1ml per flesje, dit is ongeveer 40 druppels per flesje. Deze olietjes kan je samen op je ketting doen of afwisselend. Hier heb je de Wild orange die een zoete en frisse citrusgeur heeft en die rustgevend werkt en een positief gevoel geeft. De grapefruit heeft een fruitige en pittige geur en geeft ook een positief gevoel. De spearmint heeft een zoete en frisse muntgeur. Hij helpt je om jezelf goed te kunnen focussen, geeft energie en helpt bij een goede ademhaling.

Deze leuke kettinkjes met een lavasteentje zijn een ideale manier om een essentiële olie te gebruiken en te dragen. Je doet enkele druppels op en je hebt een fijne geur en de werking van het olietje gedurende de hele dag. Daarnaast zijn het ook gewone hele mooie kettinkjes die bij bijna iedere outfit passen.