Zielentekening

€ 44,44

Zielentekening

€ 44,44

Een zielentekening is een tekening dat ik maak op basis van jouw energie, jouw ziel. Ik tune energetisch in op jou en maak een tekening op basis van wat ik doorkrijg. Samen met de tekening krijg je ook nog een geschreven boodschap.

Wat krijg je?
*Zielenekening op a4 formaat in een kader/lijst naar keuze (bruin, zwart of wit).
*Een geschreven boodschap op papier van jouw ziel.

Waar moet je rekening mee houden?
*Je mag voor het maken van jouw tekening tellen op een levertijd van 2 a 3 weken.

Voor wie kan je een tekening kopen?
*Je kan een zielentekening bestellen voor jezelf.
*Of als cadeau voor je partner, vriend, vriendin, of familielid (Let hierbij op dat je bij de opmerkingen goed doorgeeft voor wie deze tekening is, met de naam en voornaam).

In dit boek vind je verschillende techniekjes uit de voetreflexologie die je bij je baby kan toepassen. Je kan beginnen te grbuiken bij een pasgeboren baby, maar ze zijn voor hun leven lang toepasbaar. Er staat geen eindleeftijd op.

In dit pakketje kan je kiezen tussen een flesje balance olie van 2ml. Hier zitten ongeveer 80 druppels essentiële olie in. De Balance heeft een houtachtige geur en heeft een aardende en rustgevende werking. Hij helpt je meer in je kracht te staan.

Daarnaast kan je ook kiezen voor het pakketje met 3 kleine olietjes van 1ml per flesje, dit is ongeveer 40 druppels per flesje. Deze olietjes kan je samen op je ketting doen of afwisselend. Hier heb je de Wild orange die een zoete en frisse citrusgeur heeft en die rustgevend werkt en een positief gevoel geeft. De grapefruit heeft een fruitige en pittige geur en geeft ook een positief gevoel. De spearmint heeft een zoete en frisse muntgeur. Hij helpt je om jezelf goed te kunnen focussen, geeft energie en helpt bij een goede ademhaling.

Deze leuke kettinkjes met een lavasteentje zijn een ideale manier om een essentiële olie te gebruiken en te dragen. Je doet enkele druppels op en je hebt een fijne geur en de werking van het olietje gedurende de hele dag. Daarnaast zijn het ook gewone hele mooie kettinkjes die bij bijna iedere outfit passen.