In dit boek vind je verschillende techniekjes uit de voetreflexologie die je bij je baby kan toepassen. Je kan beginnen te grbuiken bij een pasgeboren baby, maar ze zijn voor hun leven lang toepasbaar. Er staat geen eindleeftijd op.

In dit pakketje kan je kiezen tussen een flesje balance olie van 2ml. Hier zitten ongeveer 80 druppels essentiële olie in. De Balance heeft een houtachtige geur en heeft een aardende en rustgevende werking. Hij helpt je meer in je kracht te staan.

Daarnaast kan je ook kiezen voor het pakketje met 3 kleine olietjes van 1ml per flesje, dit is ongeveer 40 druppels per flesje. Deze olietjes kan je samen op je ketting doen of afwisselend. Hier heb je de Wild orange die een zoete en frisse citrusgeur heeft en die rustgevend werkt en een positief gevoel geeft. De grapefruit heeft een fruitige en pittige geur en geeft ook een positief gevoel. De spearmint heeft een zoete en frisse muntgeur. Hij helpt je om jezelf goed te kunnen focussen, geeft energie en helpt bij een goede ademhaling.

Deze leuke kettinkjes met een lavasteentje zijn een ideale manier om een essentiële olie te gebruiken en te dragen. Je doet enkele druppels op en je hebt een fijne geur en de werking van het olietje gedurende de hele dag. Daarnaast zijn het ook gewone hele mooie kettinkjes die bij bijna iedere outfit passen.

Dit pakket is een fijn cadeautje als je iemand een me-time of ontspanningsmoment cadeau wil doen. 
Wat zit er in het pakket:
*Enkele zakjes ontspannende thee
*Twee theelichtjes
*Een pot badzout met ontspannende essentiële olie.
*Een pakje met 4 kleine natuurlijke zeepjes.
*Een cadeaubon

Dit pakketje is een DIY pakket. Hierin zitten alle ingrediënten om 3 potjes badzout te maken met verschillende essentiële oliën. De gekozen oliën zijn speciaal om te ontspannen en helpen bij het slapen.
Wat zit er in het pakket:
*Receptje
*3 lege glazen potten
*3 kleine flesjes olie
*Magnesiumzout
*Himalayazout
*Gedroogde lavendel en kamille

Dit is een DIY pakket, met dit pakket kan je jezelf of iemand die je graag hebt aan de gang zetten met essentiële oliën. Met dit pakketje kan je 2 rollertjes van 5 ml maken. Deze rollertjes kan je smeren achter je oren of op je polsen om tot rust te komen of de dag ontspannen te starten. je kan ze ook gebruiken als parfum.

Wat zit er in het pakket:
*Een flesje met draagolie.
*2 rollerflesjes van 5 ml.
*2 kleien flesjes met essentiële oliën.

Dit pakketje is ideaal als cadeautje of als kleinigheidje voor jezelf.

Deze rollerflesjes zijn gevuld met een mengeling van verschillende essentiële oliën die je immuunsysteem van je lichaam een boost kunnen geven. Je kan dit bijvoorbeeld 's avonds voor het slapen onder je voeten smeren.

Deze rollerflesjes zijn gevuld met een heerlijk ruikende essentiële olie en opgevuld met een draagolie om deze te verdunnen. Je kan de olie 's ochtends op je polsen smeren of achter je oren om de dag ontspannen te beginnen. Op een moment waarop je wat overstuur voelt kan deze olie je wat meer tot rust brengen.