Inner Wisdom sessie

Wat jij nodig hebt om meer helderheid, focus energie en balans te krijgen

Inner wisdom

 

In deze mannelijke, jachtige en prestatiegerichte samenleving kan het voor jou als gevoelige ziel soms moeilijk zijn om te functioneren. Je ervaart weinig energie, veel stress, zorgen, je bent verward, je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en je voelt je hier niet thuis.
Je voelt dat dit niet het leven is dat je wil, je voelt dat je de dingen anders wil, dat je meer rust wilt ervaren en dat je jezelf beter in je vel wilt voelen, ... Maar je weet niet hoe.

 

Deze sessie is bedoeld voor vrouwen die nood hebben aan balans, rust en duidelijkheid over zichzelf. Die de nood voelen om zichzelf en de wereld beter te begrijpen en hier meer grip op te krijgen, om zich beter in hun vel te voelen.

 

Tijdens de sessie ga ik jouw energie lezen, bekijken en healen om ervoor te zorgen dat jij zowel lichamelijk als fysiek terug meer balans ervaart. Daarnaast gaan we via een open gesprek en kaartleggingen samen zoeken naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. 

 

Resultaat

*Innerlijke rust: je ervaart zowel fysiek als mentaal rust.

*Innerlijke balans en flow: jouw energie stroomt weer, waardoor je zin hebt in het leven.

*Innerlijke wijsheid: Je krijgt inzicht in wie jij bent en wat jij nodig hebt.

*Innerlijke focus: Je weet welke richting je uit wil gaan en welke acties je hiervoor te nemen hebt.

 

Wat kan je verwachten

*Sessie van 2,5 tot 3 uur life in de praktijk.

*Energetische healing.

*Energetische reading.

*Open gesprek.

*Kaartlegging.

*Edelstenen energie.

*Concrete en bruikbare tools.

*Prijs: 222 euro

 

Vragen?

Heb je nog vragen of heb je advies nodig over hoe ik jouw het beste kan ondersteunen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij via vanlimbergenans@gmail.com .