Essentiële oliën - Doterra

Essentiële oliën van Doterra

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke doTERRA essentiële olie wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Tested GradeTM kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

 

Wat doen essentiële oliën voor ons?

Pure en krachtige essentiële oliën kunnen voor een tal van fysieke en emotionele uitdagingen worden ingezet. Bij fysieke uitdagingen kun je bijvoorbeeld denken aan het versterken van het immuunsysteem, de ondersteuning van ons bewegingsapparaat of de luchtwegen. Zo worden ze vaak ingezet bij verkoudheden, of spier en gewrichtspijnen, maar ook bij huidirritatie, uitslag of bij het herstellen van een wond. Er zijn daarnaast ook hele goede resultaten te bereiken bij stress gerelateerde klachten zoals slaapproblemen, onrust en stemmingswisselingen en bij klachten gerelateerd aan hoogsensitiviteit.

 

Is je interesse in deze geweldige oliën gewekt neem dan contact op met mij. We kunnen dan tijdens een individueel consult in de praktijk of een online consult dieper ingaan op deze oliën en wat deze voor jou kunnen betekenen.