Behandelingen


Reflexologische voetmassage

Een reflexologische voetmassage is een massage aan de voeten waarbij er gefocust wordt op zowel mentale als fysieke klachten. Bij deze behandeling wordt er gastart met het afnemen van een anamnese. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens de massage wordt er gewerkt op verschillende drukpunten op de voeten die in verbinding staan met plaatsen en organen in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt en worden klachten van zowel lichaam als geest verminderd.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. (Eerste keer: 75 minuten.)

De prijs van deze massage is 40 euro.

LET OP:

nieuwe prijs vanaf januari: 50 euro.

Best te boeken in een reeks van 4 sessies achter elkaar (1 sessie per week) om het beste resultaat te behalen.

 


Rug-, nek- en schoudermassage

Een rug-, nek- en schoudermassage is een hardere massagetechniek waarbij de spieren in de rug, nek en schouders los gemaakt worden doormiddel van strijkingen, kneedtechnieken en deep tissue-technieken. Hierdoor verminderen/verdwijnen spanningen, stijfheid en pijn. Daarnaast wordt er ook gewerkt op verschillende meridiaanpunten, om zo energie beter doorheen je lichaam te laten stromen. Als energie beter kan stromen door je lichaam kunnen klachten minder snel ontstaan en voel je je over het algemeen beter in je vel.

De massage duurt ongeveer 60 - 65 minuten.

De prijs van deze massage is 60 Euro.

LET OP:

Nieuwe prijs vanaf januari: 65 euro

 


Acces Bars

Acces Bars is een heerlijke energetische behandeling voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

De Acces Bars duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs is 65 euro.

 

LET OP:

nieuwe prijs vanaf januari: 70 euro