Behandelingen


Reflexologische voetmassage

Een reflexologische voetmassage is een massage aan de voeten waarbij er gefocust wordt op zowel mentale als fysieke klachten. Bij deze behandeling wordt er gastart met het afnemen van een anamnese. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens de massage wordt er gewerkt op verschillende drukpunten op de voeten die in verbinding staan met plaatsen en organen in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt en worden klachten van zowel lichaam als geest verminderd.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. (Eerste keer: 75 minuten.)

De prijs van deze massage is 40 euro.

Best te boeken in een reeks van 4 sessies achter elkaar (1 sessie per week) om het beste resultaat te behalen.


1 op 1 babyreflex workshop

In deze 1 op 1 babyreflex workshop leer ik jou in 3 weken alles wat je moet weten om jou kindjes voetjes te kunnen masseren en hem of haar te ondersteunen in de ontwikkeling. 

Babyreflexologie is het masseren van drukpunten op de voetjes van je kindje. Op deze manier vloeit er energie en bloed naar deze plekken in het lichaam en wordt deze plek ondersteunt. Zo kunnen klachten verminderd worden, maar houd je het lichaam ook gezond, waardoor klachten en ziektes moeilijker kunnen ontstaan.

 

Tijdens de drie weken gaan we alle greepjes en techniekjes leren van drie verschillende thema's. We leren over de spijsvertering, slapen en geruststelling en welzijn en weerstand. 

 

Op het einde krijg je een syllabus mee met alle uitleg op papier en een schematische voorstelling, zodat je thuis goed alles kan inoefenen.

 

Deze workshop is 3 keer een uur ongeveer. Je dient hiervoor dus 3 afspraken in te boeken, best 3 weken na elkaar, of met 1 week er ergens tussen.

De prijs van deze workshop is 120 Euro.

Inbegrepen: 3 x 60 min babyreflex, syllabus, schematische voorstelling op papier, kleine goodiebag.Rug-, nek- en schoudermassage

Een rug-, nek- en schoudermassage is een hardere massagetechniek waarbij de spieren in de rug, nek en schouders los gemaakt worden doormiddel van strijkingen, kneedtechnieken en deep tissue-technieken. Hierdoor verminderen/verdwijnen spanningen, stijfheid en pijn. Daarnaast wordt er ook gewerkt op verschillende meridiaanpunten, om zo energie beter doorheen je lichaam te laten stromen. Als energie beter kan stromen door je lichaam kunnen klachten minder snel ontstaan en voel je je over het algemeen beter in je vel.

De massage duurt ongeveer 60 - 65 minuten.

De prijs van deze massage is 60 Euro.

Reiki

Een reiki behandeling is een energetische behandeling, waarbij ik als behandelaar extra energie door je lichaam laat stromen. Dit door met mijn handen boven je lichaam te bewegen en af en toe mijn handen op je lichaam te plaatsen.
Het doel van het sturen van deze extra energie, is het oplossen maken van blokkades in de chakra's. De chakra's zijn knooppunten in je energiebanen, waar blokkades kunnen optreden, dit zorgt ervoor dat energie niet meer goed kan doorstromen en zo ontstaan klachten. Deze klachten kunnen van mentale, emotionele of lichamelijke aard zijn.

Het resultaat van een reikibehandeling is dat je lichaam ontspant en de energie weer beter door je lichaam kan stromen. Dit resulteert is een algemeen gevoel van ontspanning en rust in je lichaam en hoofd en een betere energiedoorstroming, waardoor klachten kunnen verminderen.

 

Enkele praktische duidingen: Bij deze behandeling lig je op je rug op de massagetafel en dien je enkel je schoenen uit te doen.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van de behandeling is 65 euro.