Behandelingen


Reflexologische voetmassage

Een reflexologische voetmassage is een massage aan de voeten waarbij er gefocust wordt op zowel mentale als fysieke klachten. Bij deze behandeling wordt er gastart met het afnemen van een anamnese. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens de massage wordt er gewerkt op verschillende drukpunten op de voeten die in verbinding staan met plaatsen en organen in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt en worden klachten van zowel lichaam als geest verminderd.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. (Eerste keer: 75 minuten.)

De prijs van deze massage is 40 euro.

Best te boeken in een reeks van 4 sessies achter elkaar (1 sessie per week) om het beste resultaat te behalen.


Babyreflex massage

Een babyreflex massage is een reflexologische massage aan de voetjes van de baby. Aan het begin wordt er gestart met een korte anamnese. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Tijdens de massage wordt er gewerkt op drukpunten in de voeten die in verbinding staan met plaatsen en organen in het lichaam. Tijdens deze massage worden de technieken aan de ouders geleerd, zodat ze dit thuis zelf verder kunnen toepassen. Het masseren van de voetjes van de baby duurt slechts enkele minuten, daarna masseren we de voeten van de mama of papa zodat zij ook even een moment van ontspanning hebben. 

Op het einde krijgen de ouders een voetenkaartje mee, waarop de technieken afgebeeld staan, zodat ze dit thuis kunnen inoefenen.
Bij de babyreflex massage worden er steeds twee afspraken ingepland, zodat de ouders nog vragen kunnen stellen en dergelijke.

De massage duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van deze massage is 40 euro. Rug-, nek- en schoudermassage

Een rug-, nek- en schoudermassage is een hardere massagetechniek waarbij de spieren in de rug, nek en schouders los gemaakt worden doormiddel van strijkingen, kneedtechnieken en deep tissue-technieken. Hierdoor verminderen/verdwijnen spanningen, stijfheid en pijn. Daarnaast wordt er ook gewerkt op verschillende meridiaanpunten, om zo energie beter doorheen je lichaam te laten stromen. Als energie beter kan stromen door je lichaam kunnen klachten minder snel ontstaan en voel je je over het algemeen beter in je vel.

De massage duurt ongeveer 60 - 65 minuten.

De prijs van deze massage is 60 Euro.

Acces Bars

De Acces Bars is een energetische behandeling waarbij we op het hoofd 32 punten heel zachtjes gaan aanraken. Dit geeft een ontspannend gevoel op het moment van de behandeling, maar in de weken nadien voel je dit nog doorwerken.

Door het aanraken van deze punten gaan we energieën, overtuigingen en denkbeelden rond verschillende onderwerpen die je doorheen de jaren hebt opgebouwd losmaken en verwijderen. Op deze manier gaan we oude blokkades wegnemen.

Je krijgt hierdoor rust in je hoofd, ruimte en ontspanning in je lijf en een duidelijker beeld en nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.
Het helpt voor klachten gerelateerd aan stress zoals spanningshoofdpijn, vermoeidheid en slaapproblemen maar ook andere lichamelijke pijnen, angstproblemen, depressieve gevoelens en hoog of hypersensitiviteit (HSP).

Enkele praktische duidingen: Bij deze behandeling lig je op je rug op de massagetafel en moet je enkel je schoenen uitdoen.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten

De prijs van deze behandeling is 65 euro.

Reiki

Een reiki behandeling is een energetische behandeling, waarbij ik als behandelaar extra energie door je lichaam laat stromen. Dit door met mijn handen boven je lichaam te bewegen en af en toe mijn handen op je lichaam te plaatsen.
Het doel van het sturen van deze extra energie, is het oplossen maken van blokkades in de chakra's. De chakra's zijn knooppunten in je energiebanen, waar blokkades kunnen optreden, dit zorgt ervoor dat energie niet meer goed kan doorstromen en zo ontstaan klachten. Deze klachten kunnen van mentale, emotionele of lichamelijke aard zijn.

Het resultaat van een reikibehandeling is dat je lichaam ontspant en de energie weer beter door je lichaam kan stromen. Dit resulteert is een algemeen gevoel van ontspanning en rust in je lichaam en hoofd en een betere energiedoorstroming, waardoor klachten kunnen verminderen.

 

Enkele praktische duidingen: Bij deze behandeling lig je op je rug op de massagetafel en dien je enkel je schoenen uit te doen.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van de behandeling is 65 euro.