Behandelingen

Ontspannende voetmassage

Een ontspannende voetmassage is een massage aan de voeten waarbij er gefocust wordt op het ontspannen van lichaam en geest. Bij deze behandeling wordt er gestart met een ontspannend voetenbadje. Het doel van deze massage is het terug in balans brengen van zowel het lichaam als de geest.

De massage duurt ongeveer 40 minuten.

De prijs van deze massage is 25 euro.


Reflexologische voetmassage

Een reflexologische voetmassage is een massage aan de voeten waarbij er gefocust wordt op zowel mentale als fysieke klachten. Bij deze behandeling wordt er gastart met het afnemen van een anamnese. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens de massage wordt er gewerkt op verschillende drukpunten op de voeten die in verbinding staan met plaatsen en organen in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt en worden klachten van zowel lichaam als geest verminderd.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. (Eerste keer: 75 minuten.)

De prijs van deze massage is 35 euro.


Babyreflex massage

Een babyreflex massage is een reflexologische massage aan de voetjes van de baby. Aan het begin wordt er gestart met een korte anamnese. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Tijdens de massage wordt er gewerkt op drukpunten in de voeten die in verbinding staan met plaatsen en organen in het lichaam. Tijdens deze massage worden de technieken aan de ouders geleerd, zodat ze dit thuis zelf verder kunnen toepassen. Het masseren van de voetjes van de baby duurt slechts enkele minuten, daarna masseren we de voeten van de mama of papa zodat zij ook even een moment van ontspanning hebben. 

Op het einde krijgen de ouders een voetenkaartje mee, waarop de technieken afgebeeld staan, zodat ze dit thuis kunnen inoefenen.
Bij de babyreflex massage worden er steeds twee afspraken ingepland, zodat de ouders nog vragen kunnen stellen en dergelijke.

De massage duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van deze massage is 35 euro. 


Aromatouch massage

Een aromatisch massage is een zachte massagetechniek die zowel het hoofd, de rug als de voeten onder handen neemt. Er wordt bij deze massage gestart met een ontspannend voetenbadje om tot rust te komen voor we starten met de massage. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende etherische oliën (lavendel, balance, melaluca, On Guard, Aromatouch, Deep Blue, pepermunt en wilde sinaasappel). Deze verschillende oliën hebben een invloed op ontspanning van lichaam en geest, het versterken van het immuunsysteem, en het behouden van het interne evenwicht van het lichaam.

De massage duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van deze massage is 50 euro.


Rug-, nek- en schoudermassage

Een rug-, nek- en schoudermassage is een hardere massagetechniek waarbij de spieren in de rug, nek en schouders los gemaakt worden doormiddel van strijkingen, kneedtechnieken en deep tissue-technieken. Hierdoor verminderen/verdwijnen spanningen, stijfheid en pijn.

De massage duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van deze massage is 45 Euro.

Acces Bars

De Acces Bars is een energetische behandeling waarbij we op het hoofd 32 punten heel zachtjes gaan aanraken. Dit geeft een ontspannend gevoel op het moment van de behandeling, maar in de weken nadien voel je dit nog doorwerken.

Door het aanraken van deze punten gaan we energieën, overtuigingen en denkbeelden rond verschillende onderwerpen die je doorheen de jaren hebt opgebouwd losmaken en verwijderen. Op deze manier gaan we oude blokkades wegnemen.

Je krijgt hierdoor rust in je hoofd, ruimte en ontspanning in je lijf en een duidelijker beeld en nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.
Het helpt voor klachten gerelateerd aan stress zoals spanningshoofdpijn, vermoeidheid en slaapproblemen maar ook andere lichamelijke pijnen, angstproblemen, depressieve gevoelens en hoog of hypersensitiviteit (HSP).

Enkele praktische duidingen: Bij deze behandeling lig je op je rug op de massagetafel en moet je enkel je schoenen uitdoen.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten

De prijs van deze behandeling is 50 euro.